Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αγώνες κολύμβησης Open Water «Oceanman Greece Oitylo Bay»
5765
post-template-default,single,single-post,postid-5765,single-format-standard,bridge-core-2.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αγώνες κολύμβησης Open Water «Oceanman Greece Oitylo Bay»

Η WayOut Adventures και η Oceanman διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στον ειδυλλιακό Όρμο του Οιτύλου στην καρδιά της Μάνης, τον πρώτο διεθνή αγώνα ανοικτής θάλασσας OCEANMAN GREECE OITYLO BAY.

Κολυμβητές από περισσότερες από 20 εθνικότητες συμμετέχουν στους αγώνες OCEANMAN, οι οποίοι διατηρούν υψηλό αθλητικό και κοινωνικό κύρος και αποτελούν σημαντικό γεγονός για τις χώρες που φιλοξενούν τη διεξαγωγή τους, όπως το Μεξικό, Ιταλία, Μαλαισία, Ρωσία, Ισπανία.

Το διεθνές αυτό κολυμβητικό event θα πραγματοποιηθεί φέτος, για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Το Oceanman καταφέρνει να συγκεντρώνει πλήθος αθλητών συνδυάζοντας τον τουρισμό, τη φύση και τον αθλητισμό. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου και οι αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν σε τρεις αποστάσεις:

  • 2,5Km Popular Distance
  • 5.0Km Half Oceanman και
  • 7.5Km Oceanman.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτόν το μοναδικό αγώνα ανοικτής θαλάσσης, να γίνουν και οι ίδιοι Oceanman και να διεκδικήσουν το εισιτήριό τους για τον τελικό του πρωταθλήματος στην Ισπανία.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε:

https://www.facebook.com/OceanmanGreece/?fref=ts

http://oceanman-openwater.com/travesias/oceanman-greece/

 

Πηγή: http://www.ereportaz.gr/gia-proti-fora-stin-ellada-agones-kolimvisis-open-water-oceanman-greece-oitylo-bay/

 

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.